fbpx

Analyserapporter

Analyserapporter

Når data fra førerkort og bilens tachograf bliver aflæst, enten manuelt eller automatisk, modtager I en e-mail med analyserapporter vedhæftet som pdf-filer. 

Heri får I et visuelt overblik over hvordan chauffører og biler har kørt i perioden.

 

I tilfælde af, at en chauffør har overtrådt køre- og hviletidsreglerne i perioden, vil I også modtage en overtrædelsesrapport med overtrædelsens art, procent og med mulighed for, at chaufføren kan sætte sin underskrift i forbindelse med egenkontrol.

 

Når et køretøj bliver aflæst vil I kun modtage én rapport, nemlig en kørselsbog over køretøjets kørsel i perioden. Derudover vil der én gang om måneden blive sendt en rapport over kørsel uden førerkort i køretøjet.

Når I aflæser et førerkort, vil I modtage følgende:

Med et login til TachoManagement kan I se hvad overtrædelserne vil koste i en evt. bøde fra Tungvognspolitiet eller Færdselsstyrelsen. 

Login HER

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

NYHEDSBREV

Hos Tachografservice er det vigtigt for os, at vores kunder er opdateret omkring nye produkter, regler og generelle nyheder fra branchen.

 

Samtidig vil vi gerne tilbyde vores kunder at være de første til at modtage tilbud, kampagner, nyttige tips og tricks til hverdagen, samt andre relevante nyheder.