Hvem er vi?

Eksperter i behandling og analyse af køre- & hviletidsdata

Tachografservice A/S er en økonomisk solid virksomhed grundlagt i 2006 af en række transportvirksomheder.
Vi er i dag et databehandlerhus, der leverer, servicerer og udvikler IT løsninger for optimering og digitalisering af vores kunders virksomhed. 

Vi er pt. 9 dedikerede og fagligt dygtige medarbejdere, der hver dag arbejder for at yde den bedste service og rådgivning overfor vores kunder og via stabile sikre effektive IT løsninger tilføre deres virksomhed værdi.

Tachografservice A/S har tachograf-løsninger, der passer til alle typer og modeller af biler, uanset om du arbejder med lastbiler, busser, varevogne eller andre køretøjer, der overstiger 3500 kg. 

Vi har fokus på komplette løsninger, der giver maksimal brugervenlighed, overblik og pålidelighed i en travl hverdag, hvor ressourcerne skal bruges fornuftigt. 

Vi sørger altid for grundig undervisning og guides til brugen af vores hardware og software. Det er med til at sikre, at I kommer godt fra start, og at systemet bliver forankret i hele organisationen og skaber maksimal værdi for jer.

Tachografservice A/S Rugårdsvej 321 skilt
Tachografservice skilt

VORES MISSION

At hjælpe alle danske virksomheder med at overholde lovgivningen og reglerne om køre- & hviletid. Dette af hensyn til trafiksikkerhed og for minimering af den administrative tid og de omkostninger, der kan følge ved lovovertrædelser.

VORES HISTORIE

Det blev i 2006 lovpligtigt med digitale fartskrivere i lastbiler og køretøjer over 3.500 kg. Tachografservice A/S har siden da hjulpet danske vognmænd og transportvirksomheder med at overholde lovgivningen og minimere deres administrative opgaver.

VORES STYRKER

I Tachografservice A/S kombinerer vi høj faglighed med stor erfaring, præcision, instruktion og højt serviceniveau.
Vi er der for vores kunder, når de har brug for os.KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

NYHEDSBREV

Hos Tachografservice er det vigtigt for os, at vores kunder er opdateret omkring nye produkter, regler og generelle nyheder fra branchen.

 

Samtidig vil vi gerne tilbyde vores kunder at være de første til at modtage tilbud, kampagner, nyttige tips og tricks til hverdagen, samt andre relevante nyheder.