Bøder og sanktioner

Overtrædelser - Infringements

Hvad koster en overtrædelse?

I Danmark er det Politiet og Færdselsstyrelsen, som udsteder bøder for overtrædelser af reglerne for køre- & hviletid, arbejdstid og transport-regulativet (tachograf-overtrædelser).

På vejene kan Politiet give bøder for alle tre regelsæt, mens Færdselsstyrelsen først ser på overtrædelser af køre- & hviletid, samt tachograf-overtrædelser og kun HVIS der er alvorlige (og/eller mange) overtrædelser, ser de på arbejdsdirektivet for mobile arbejdstagere.

Med et abonnement til Tachografservice, kan I logge ind på TachoManagement og se jeres overtrædelser på de tre områder.
Her kan I yderligere se hvilke specifikke overtrædelser I har flest af, fx det daglige hvil i køre- & hviletid eller natarbejde i arbejdstids-reglerne.

Under grafen med de tre slags overtrædelser, kan I se hvilke chauffører og køretøjer, der har flest overtrædelser og kigge yderligere ind i specifikke oplysninger og data omkring overtrædelserne.
I vil yderligere kunne se et bødeestimat på køre- & hviletidsovertrædelser, samt arbejdstidsovertrædelser.
Estimaterne er udregnet ud fra både europæiske og nationale regler.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

NYHEDSBREV

Hos Tachografservice er det vigtigt for os, at vores kunder er opdateret omkring nye produkter, regler og generelle nyheder fra branchen.

 

Samtidig vil vi gerne tilbyde vores kunder at være de første til at modtage tilbud, kampagner, nyttige tips og tricks til hverdagen, samt andre relevante nyheder.